facebook-icongoogle-iconlinkedin-icontweeter-icon



צ’קר/ית

עבודת הצ’קר בבית המלון הינה לשמש למעשה כקופאי במוקדי מכירה של תחנות מזון ומשקאות בבית המלון, דוגמת חדר האוכל, מסעדות היוקרה, מסעדת הבריכה, דלפקי אירועים ועוד. חשוב להדגיש כי עבודת הצ’קר היא איננה עבודה בתפקיד פקיד קבלה במלון או כמארח אשר עסוק בהושבת אורחי המלון בארוחת הבוקר או ארוחת הערב כפי שרבים סבורים בטעות. בתפקיד זה נדרש המועמד לגלות אחריות רבה בעת שהוא בודק את זכאות האורחים לכניסה לארוחות בחדר האוכל ובמסעדות השונות וכן בעת ניהול כספי התחנה עליה הוא מופקד. עיקר העבודה מתבצעת בדרך כלל בשעות העומס בבית המלון, ארוחות הבוקר וארוחות הערב אליהן מגיעים מרבית האורחים המתארחים במלון. על כן, על המועמדים לתפקיד הצ’קר להיות מוכנים לעבודה דינמית ומאתגרת. תפקיד הצ’קר הוא תפקיד משולב של עבודה פרונטלית, כלומר עבודה מול אורחים, ממש כמו פקיד קבלה במלון, במרבית שעות המשמרת אולם קיימות גם שעות של עבודה במלון “מאחורי הקלעים” אשר מיועדת לספירת קופות בתום ארוחה, הכנת קופה לארוחה הבאה, הכנת שוברים ופעילות בתחום ביקורת הכספים. בגלל העניין הרב ואפשרויות הקידום בבתי מלון רבים, התפקיד נחשב כמו תפקיד פקיד קבלה במלון למבוקש מאוד בקרב מועמדים.

דרישות התפקיד העיקריות

יכולת עבודה בסביבה ממוחשבת
יכולת מספרית גבוהה
חוש ביקורת מפותח
סדר וארגון
עבודה במשמרות כולל שבתות וחגים

רוצים לקבל הצעות עבודה במלון בתפקיד צ’קר ?

צרו קשר עם צוות היועצים שלנו ב- Check In Jobs

באמצעות הטופס בראש העמוד או בדף הפייסבוק שלנו

אנחנו מחכים לכם !



הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar