facebook-icongoogle-iconlinkedin-icontweeter-icon



מטבח

עבודה במלון כטבח היא מגוונת וכוללת הכרות עם סוגים שונים של מטבחים. מטבח חלבי, מטבח בשרי, קונדיטוריה ועוד. בתי המלון מגייסים לעבודה טבחים מקצועיים, טבחים בעלי תעודה ועוזרי טבחים. עבודה כטבח בבית מלון היא בית ספר לבישול בפני עצמו. בשנים האחרונות יש מגמה של מחסור גדול בטבחים ברחבי הארץ. בתי מלון ומסעדות זקוקות לטבחים בל הרמות וטבחים בעלי ניסיון הופכים להיות מצרך מבוקש למעסיקים. עבודה בבית מלון בתפקיד טבח, מכשירה מועמדים בכל המחלקות ומאפשרת להם לרכוש מקצוע מבוקש לחיים. היתרון הגדול בעבודה בבית מלון הוא האפשרות להתחיל גם עם ניסיון יחסית מועט, להתמקצע בכל המחלקות ולא לאט לטפס בסולם הדרגות, החל משלב של עוזר טבח דרך תפקיד של עבודה במלון כטבח מן המניין למשרות של אחראי משמרת, סו שף ואולי אף ביום מן הימים שף. גם למי שלא יגיע לדרגת שף (ולא, לא כולם יכולים להיות שפים) מובטחת חוויה קולינרית ורכישת ידע מעשי לכל החיים.

דרישות התפקיד העיקריות 

תעודה סוג 1 ומעלה – יתרון משמעותי (למועמדים לתפקיד טבח)
ניסיון עבודה קודם במטבח – יתרון משמעותי
יכולת עבודה פיזית
רצון ללמוד ולהתפתח במטבח
עבודה במשמרות כולל שבתות וחגים

רוצים לקבל הצעות עבודה במלון כטבחים ?

צרו קשר עם צוות המומחים שלנו ב-Check In Jobs

באמצעות הטופס בראש העמוד או בדף הפייסבוק שלנו

אנחנו מחכים לכם !



הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar